Кристијан Воденски (чудото од дете во боречки спортови) кинеше фотографии од Боки 13 Јовановски

Кристијан Воденски, кој со свои 12 години има 50-тина победи во повеќе боречки спортови, го сметаат за чудо од дете во боречките спортови.

Инаку, Кристијан Воденски живее и тренира во Офенбах, Германија, во ММА Спирит.  Родителите на Кристијан се родум од беровско Русиново и од Струмица, а живеат во Германија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s