Големиот хит на Анета и Молика си доби свое оро!

Кој ако не бугарите?! Нашите соседи кои неуморно ги земаат македонските песни, менуваат аранжмани и како врв на се сега направија и оро на добро позната песна од битолската група Молика.

Станува збор за песната “Ајше” отпеана од Анета и групата Молика, на која одредено бугарско уметничко друштво смисли оро за играње. Сменето е дури и насловот на песната “Море лично момче”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s