„I Won’t Break“ или „Нема да се скршам“ е песната со која Јулија Самојлова конечно ќе добие шанса да ја претставува Русија на „Евровизија“. Имено, како што е познато, пејачката беше одбрана да ги брани боите на својата земја и лани во Киев, но тамошните власти ѝ забранија влез во Украина, па сето тоа резултираше со комплетно повлекување од натпреварот.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s