На официјалниот евровизиски канал на Јутјуб вчера беше премиерно претставено и видеото за израелската евровизиска песна „Toy“, во изведба на 25-годишната пејачка Нета Барзилаи. Имено, заедно со уште три финалисти, таа се натпреварувала да биде евровизиски претставник на Израел во рамките на шоуто „Следната ѕвезда за Евровизија“, кое го организирал израелскиот национален сервис, а песната била избрана дополнително.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s