Eye Cue со “Lost And Found” ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018

Македонската радио – телевизија вечерва ја промовираше песната со која групата Ај Кју ќе ја претставува Македонија на Евровизискиот фестивал на 8-ми мај во Португалија

Eye Cue – Lost And Found – F.Y.R. Macedonia – Official Music Video – Eurovision 2018

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s