Македонец од Америка ги поздравува Македонците во Австралија но упати и порака до Ристо борачот од Торонто и Блажо Брлоко од Кочани

Темата на видеото е: Како Македонците во странство ги заработуваат парите?

Автор: Дарко Јефремов

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s