Oва го нема ни во НБА, ја скрши таблата со спектакуларно забивање

На натпреварот меѓу Барселона и Црвена Звезда во Евролигата се случи најинтересниот момент оваа сезона.

Играчот на Барселона Анте Томиќ со спектакуларно забивање преку нашиот Пери Антиќ ја пукна таблата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s