Тасев и Дос со заеднички ремикс на „Mind If I Stay“ од „Kadebostany“

Штипскиот диџеј и продуцент Тасев. го претстави својот нов ремикс на темата „Mind If I Stay“ од швајцарскиот бенд „Кадебостани“ (Kadebostany). Тој овој пат ги здружи силите со колегата Самир Далипи, познат како Дос (Doss), а како звучи нивното заедничко дело слушнете во продолжение. Уживајте!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s