По повод Меѓународниот ден на жената – 8 март, Жаре Бербер на жените од регионот им ја подари својата нова песна со наслов „Понекад“. Песната е дело на Јован Јованов и Елвир Мекиќ, и е поразлична од сè што досега Жаре пеел. Романтична, забавна балада со која ја раздвижуваат македонската, но и регионалната музичка сцена.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s