Слаткаристика ја претстави својата „Луда романтика“

Слаткаристика го претстави својот нов сингл насловен „Луда романтика“, со кој им го честита денешниот празник на сите припаднички на понежниот пол. Песната стигна заедно со романтично видео снимено во Венеција, каде што популарниот хип-хоп артист ужива со својата сопруга Сања Николиќ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s