Меган Трејнор има зумба-видео за новиот сингл „No Excuses“

Пред само неколку дена Меган Трејнор го објави повратничкиот сингл „No Excuses“, со кој го најавува своето трето студиско издание, а веселата песна сега доби уште едно разиграно видео во кое пејачката танцува зумба.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s