ДНК со нова песна и видео како празничен подарок за дамите

Во пресрет на денешниот празник посветен на припадничките на понежниот пол, Андреј и Панчо повторно имаат уникатно решение како истиот да им го честитаат на дамите – а како поинаку освен со песна! Станува збор за темата насловена „Пола човек“, за која веќе е снимено и видео.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s