Барбара Јаковлевска | Nikad Nije kasno 12.02.2018

Ова е Барбара Јаковлевска, родена во Скопје а живее во Швајцарија. Омилен настап и е во Северна Кореја.

Погледнете го нејзиниот настап

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s