Упатство за користење вибратор во утринска емисија на Пинк

Во утринската програма на ТВ Пинк беше поставено прашањето за сексуални помагала, со оглед на зголемената популарност на истите во Србија.

Во емисијата гостите се разговараа за тоа како употребата на сексуалните помагала влијае на сексуалноста и дали тоа е табу тема во Србија.
Стриптизетата Бранка Блек Роуз претстави широка палета на сексуални помагала, од камшици до вибратори со детално објаснување како секој од нив се користи.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s