Маж нападнат и каснат од кучиња скитници во Градско!

Видео објавено на Фејсбук на кое се гледа како маж во Градско е нападнат од десетина кучиња скитници предизвика бура од коментари. На видеото се гледа како мажот во обид да се одбрани од кучињата мавта со торба кон кучињата, меѓутоа не успева да ги растера по што на помош доаѓа друг граѓанин.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s