Започна средбата помеѓу Заев и Ципрас

Започна средбата помеѓу премиерот на Македонија, Зоран Заев и неговиот грчки колега Алексис Ципрас, на маргините од Светскиот економски форум во Давос, Швајцарија.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s