Скандал во рускиот воздухопловен институт: Кадети играат по гаќи

На интернет се шири видео од кадети во рускиот воздухопловен институт кои играат на хитот „Satisfaction“ на италијанскиот диџеј Бени Бенаси.

На видеото може да се забележат кадетите облечени само по долна облека и капи, како заводливо играат на хитот од 2002 година.

Оригиналната снимка е повлечена од ЈуТјуб, но многу други канали веќе ја имаа повторно објавено.

Иако кадетите сакале само да се пошегуваат, видеото предизвика скандал во Русија.

Russian Cadets Take To Twerking To ‘Satisfaction’

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s