Бизарен „меч“ во Јапонија – Сап загуби од мечката, но не загина

Иако не ја оправдаа најавата дека ММА фајтерот Боб Сап ќе се бори со мечка, јапонските организатори направија бизарен „меч“ за Нова Година. Сап пред „мечот“ имаше низа од 14 порази.

Меѓу Сап и гризли мечката беше поставена преграда, а двајцата требаа да се истуркаат до целта. На крајот мечката победи и дури ја сруши преградата меѓу нив. Навистина бизарно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s