Во неделата вечер во Србија беше прикажана последната епизода од првата сезона на серијата „Сенки над Балканот“ на Драган Бјелогрлиќ. Оваа епизода изоболуваше со многу насилство и експлицитни секс сцени. Во една таква сцена се појави нашата глумица Јана Стојановска, која го игра ликот на Јована.

Секс-сцената на Јана и актерот Гордан Кучиќ, која завршува со убиството на младата македонска револуционерка Јована, е оценета како најбруталната сцена во серијата.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s