Скопската рап-група „Локос Железарос“ деновиве го претстави својот нов сингл насловен „1312“, кој стигна заедно со филмска екранизација што изобилува со насилство, но, како што велат раперите, „целта не му е да го поттикне, туку да го згасне.“

Инструменталот е дело на Александар Тодоровски, миксот и мастерингот му се заеднички со Саше Ѓоргиев, а видеото го потпишува Иван Солунчев и „С.Б. Студио“. Како вистински претставници на рапот, „Локос Железарос“ ја користат својата платформа да дадат критика за општеството, а каква порака имаат за насилството можете да видите и слушнете

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s