Лепа Брена со новото видео се наврати на минатото

Лепа Брена го промовираше видеото за новата песна „Зар је важно дал се пева или пјева?“, кое ги буди најубавите емоции. Оваа песна потсетува на времето кога фолк-ѕвездата беше дел од групата „Сладок грев”, во која и се здоби со слава.

Она што е интересно е дека Брена ги собрала членовите на тимот предводен од Саша Поповиќ, а единствениот член кој недостасува е оној што веќе не е меѓу живите. Се работи за легендарниот Лепи Бора, кој почина во 2014 година, а чија насмеана фотографија провејува низ целото видео.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s