Ретро забава во новото видео на Сиа за „Santa’s Coming For Us“

Австралиската дива Сиа неодамна го објави својот прв празничен албум, „Everyday Is Christmas“, кој беше најавен со веселиот сингл „Santa’s Coming For Us“. Токму оваа песна деновиве доби интересна и ретро екранизација, навраќајќи се кон педесеттите години од минатиот век.

Имено, целата приказна е празнична забава, а главните улоги ги имаат познати филмски и телевизиски актери, меѓу кои Кристен Бел, Дакс Шепард, Хенри Винклер, Сузан Лучи, Софија Лилис, Вајат Олеф и Кејлеб Меклафлин, а додека сите тие се забавуваат, ги посетува Дедо Мраз, кој го игра Џеј Би Смув. Како изгледа сето тоа можете да погледнете.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s