Откако го објави мошне очекуваниот албум „Reputation“, Тејлор Свифт започна со промоција на новиот материјал, гостувајќи во најпопуларните емисии во САД, меѓу кои и шоуто на Џими Фелон. Токму таму пејачката премиерно ја изведе темата „New Year’s Day“, која за разлика од претходните „одмазднички“ песни, во кои обожавателите со задоволство дешифрираа скриени пораки од својата миленичка, е мошне поедноставна и пооптимистична балада, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s