Селекторот на Алжир „дивееше“ на прес-конференција: Замолчи, замолчи, замолчи…!

Вистинско шоу се одвиваше на прес-конференција на репрезентацијата на Алжир по победата од 3-0 против Централната афричка република.

Селекторот на Алжир, Рабах Мадјер полуде по едно наизглед нормално прашање упатено кон нивниот најдобар фудбалер и член на Лестер, Махрез: „Како ја оценуваш денешната игра на Алжир?“.

Но, на Мадјер очигледно не му беше важно какво е прашањето туку кој го поставува затоа што од поодамна имал нетрпеливост со новинарот.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s