Прилепскиот диџеј и продуцент Хари Ристески, кој твори под името диџеј Харис, деновиве го претстави својот нов ремикс на веселата нумера Дојди, во изведба на Викторија Лоба и продукција на Роберт Билбилов, кој беше прогласен и за радиски поп-хит на годинашното роденденско издание на Македонскиот радиски фестивал – „МАРС 2017“.

Харис, со својата преработка во ѝ дава посебен шмек на песната, а како звучи овој ремикс можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s