Гори Инстаграм: Анастасија на Цеца меша со задникот на „Текила и лимон“ на Елена Ристеска

Македонците можеби се поделени во тоа колку им се допаѓа најновата песна на Елена Ристеска „Текила и лимон“, но затоа пак во Србија таа е огромен хит.

Тоа го потврди и ќерката на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, која токму на оваа песна игра пред огледало во еден салон за убавина, а нејзиниот пријател ја снима.

Објавата за само еден ден има околу 140 илјади прегледи од профилот на Анастасија која пее и меша со задникот, а со тоа потврди дека ова е една од нејзините омилени песни периодов.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s