Џејсон Деруло има нов денс-хит – Tip Toe

После мошне успешната соработка со Ники Минаж и Тај Дола Сајн за хитот „Swalla“, како и актуелниот „If I’m Lucky“ (прв дел и втор дел), Џејсон Деруло деновиве го објави и третиот сингл што го најавува неговото петто студиско издание „777“. Станува збор за уште една соработка, овој пат со колегата Френч Монтана, а темата насловена „Tip Toe“ стигна со текстуално видео што ќе ве наврати на топлите летни денови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s