Во вчерашната епизода на емисијата „Твоето лице звучи познато“ еден од учесниците го имитираше легендарниот Тоше Проески. Станува збор за српскиот пејач Стеван Анѓелковиќ, кој ја отпеа „Игри без граници“, половина на македонски, а половина на српски јазик, што е навистина за пофалба.

Овој настап беше најемотивниот момент од целата емисија, а како изгледаше сето тоа можете да погледнете

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s