После одличната екранизација на најавниот сингл „Look What You Made Me Do“, Тејлор Свифт продолжува да ги поместува границите со своите видеа, вклучувајќи извонредни визуелни ефекти како од филмските блокбастери со суперхерои, а токму тоа кулминира во штотуку објавеното видео за темата „…Ready For It?“

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s