Mi Amor или „Љубов моја“ е насловот на новата песна на Марко Логаут, која музичарот ја сними заедно со колегата од Перу, Валентино ДеВаско, а идејата за оваа интересна соработка се роди за време на неговиот претстој во Македонија, кога Валентино ја сними „Alma Gitana“, чие видео ги прикажува токму убавините на нашата земја.

Музиката на „Mi Amor“ е дело на самиот Марко, а стиховите им се заеднички со Валентино, додека аранжманот го направи Рубин Димкоски. Песната беше претставена заедно со видео снимено во еден кадар, за кое се погрижи Никола Китановски, а главната улога ја има балерината Татјана Кипровска.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s