Диџејот и продуцент Келвин Харис екранизираше уште една тема од албумот „Funk Wav Bounces Vol. 1“, каде што се сместени 10 одлични хитови снимени во соработка со ѕвезди како што се Кејти Пери, Аријана Гранде, Фарел Вилијамс, Џон Леџенд, Снуп Дог и Ники Минаж, како и со неколку надежни имиња што допрва ќе се докажуваат. Станува збор за песната насловена „Faking It“, во која гостува 22-годишната пејачка Кејлани и раперот Лил Јахти, а како изгледа сето тоа можете да погледнете.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s