Охриѓанецот Марио Змејковски, или само Змејко, го објави видеото за својот нов сингл насловен „Сам сè“. Младиот хип-хоп артист се потпишува и како автор на стиховите, а битовите се на „Зентрикс битс“, додека миксот и мастерингот ги направи Дио. Видеото, пак, е во реализација на „Саундбокс рекордс“, а како изгледа и звучи сето тоа можете да видите

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s