Скопското хип-хоп дуо „Ексцес“ го претстави видеото за својот нов сингл насловен „Дом Перињон“, за кој момците велат е нивниот најголем проект досега. Дуото составено од Андреј Трајковски – Тракер и Јовица Трајковски – Јоцифер се потпишува и на стиховите и аранжманот, а музиката и продукцијата се на „Урбан рекордс“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s