Теодора Трајковска или само Теа, сега го откри и својот „Пекол“. Уште при првото слушање може да се заклучи дека станува збор за хит, чии стихови ги напишаа самата Теа и нејзината колешка Магдалена Цветкоска – Ена, а музиката, аранжманот и продукцијата се на хитмејкерот Лазар Цветкоски.

Текстуално видео го изработи Дарко Видановски, а на фотографиите стои потписот на Ладислав Кинг. Како изгледа и звучи новиот „Пекол“ на Теа можете да видите и слушнете во продолжение. Уживајте!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s