Дуото “Рафинерија” кое го сочинуваат Борче Димитров и Зоран Николовски не потсетија и не вратија во детството. Тие направија одлична преработка и видео на големиот детски хит “Прва Љубов” а со тоа не вратија во времето и на потсетија на едно убаво и безгрижно детство. Уживајте

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s