Иако веќе подолго време е отсутен од музичката сцена, стилистот и музичар Андреј Миске одлучи да направи видео за неговиот дует со колешката Ноне Неделковска, која исто така е отсутна од сцената. Станува збор за големиот хит „Те сакам за себе“ (2011), каде видеото е составено од сцени од популарната американска серија „13 причини зошто“. Автор на стиховите на песната е самиот Миске, додека музиката и аранжманот се на Дарко Илиевски, а како изгледа видеото на „Те сакам за себе“ можете да погледнете во продолжение. Уживајте!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s