Почетокот на новата сезона на шоуто Nikad Nije Kasno го отвори новинарката и пеачка Маријана Пешиќ од Кавадарци. Во своето претставување таа ни откри дека од мала покажала дека има убав глас. Иако како девојче сакала да биде ракометен голман, Маријана сепак се одлучила да се бави со новинарство но и со музика. Таа ја отпеа “Tu solo tu” го импресионираше жирито и помина понатаму.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s