Младата Ангела Даиловска е една од новите музички надежи која ветува многу. Таа пред неколку дена ја објави својата прва песна која носи наслов „Јас не сум ти“, а коментарите се и повеќе од позитивни. Станува збор за песна на Гоце Симоновски, кој ја направи музиката и аранжманот, додека текстот e дело на Роберт Матовски.

Песната веќе се слуша , а Ангела вели дека ова е само почеток.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s