„Light the flame“ е новата песна од Тоше

На традиционалниот настан „Ѕвездено небо“ на плоштадот Македонија, вечерва беше објавена нова песна на англиски јазик од нашата музичка легенда Тоше Проески.

Песната се вика „Light the flame“ и е авторско дело на англискиот продуцент Енди Рајт.

Tose Proeski – Light the flame 2017

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s