Додека во Лас Вегас летаа куршуми на сите страни, погледнете што правеше овој Американец

Додека сите лежеа на земја преплашени, тој се исправи на нозе и започна да го навредува пензионерот кој што пукаше од својата хотелска соба на 32. кат. Еден од присутните на концертот го забележал моментот и го снимил, по што видеото за експресно кратко време се прошири на интернет.

Пензионерот Сивен Педок уби 59 лица и рани над 400 откако од својата хотелска соба на 32-ри кат, отвори оган кон насобраниот народ кој што присуствувал на концерт на кантри музика во Лас Вегас.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s