ТАТИЈАНА СТЕФАНОСКА Е “ПОСЕБНА” ВО НЕЈЗИНИОТ НАЈНОВ СПОТ

Погледнете го новиот спот на Татијана Стефаноска за песната “Посебна”

Tatijana Stefanovska – Posebna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s