Битолскиот состав „Фолтин“ го претстави својот нов сингл насловен „Лава лава“, кој стигна заедно со интересно видео изработено од Владимир Лукаш и Жарко Иванов. Песната е снимана во периодот од 2016 и 2017 година од страна на Гоце Јованоски, а миксот и мастерингот ги направи Ивица Јанкуловски – Штраф во студиото „Алшар“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s