Елена Ристеска го промовираше најновото видео за песната “Tequila & Lemon”

Драги фанови и сите оние кои низ годините ја следат мојата работа. Со огромнo задоволство ви го најавувам моето најново видео за песната “Tequila & Lemon”. �Реализацијата на вакви проекти претставува долг и сложен процес кој вклучува организација и координација на огромен број на луѓе одговорни за разни нешта. Од таа причина, ова видео не би постоело без неколку важни алки кои допринесоа да го реализираме. ��Секое музичко видео мора да има добра подлога односно песна а во случајов за “Tequila & Lemon” Дарко Димитров е тој кој се појавува како продуцент, композитор и аранжер, потоа “Effective Records” од Русија кои се издавачите на песната и спотот и промотери на истата за европски пазар, Милош Николич ја отсвире трубата, додека пак јас, самата се појавувам како текстописец.��За реализација на видеото� се одговорни многу лица меѓу кои особен придонес имаат: CleanCut Production, кои се всушност продукцијата која го изработи, потоа, моите @BeatrixCrew кои како и секогаш се погрижија за одличната кореографија и за тоа одлично да изгледа самото дејствие. �Секако, за мојата фризура и шминка се одговорни незаменливиот @Daniel Nikolovski и Снежана ,а за главниот стајлинг се погрижи Јелкица Поповска, додека за останатите стајлинзи јас и Битрикс. �За топло добредојде во Грција е одговорна мојата пријателка Славица, која несебично го згрижи целиот тим.��Во видеото се појавуваат танчерите од Битрикс: Ивана Балабанова, Леонардо Хусеини, Мартин Иванов, Ана Марија Темелковска, Јана Петровска, Стефани Пецалевска, Андреа Дуковска, Мелани Монева и Зана Незири, а како статисти ги гледаме: Диме, Исидора, Ивана, Тамара, Филип, Серџо, Мерсиха, Ева, Бети, Маја и Никола. ��За крај, посебна благодарност би им изразила на оние кои континуирано ја поддржуваат мојата работа: Croatia Осигурување Живот, Парк Хотел & Спа, Nissan, LDB – Прилеп и The Loft ресторант.
Елеонора Неделковска и Чичко Гала ви благодарам од срце за константната пожртвуваност и професионалност. –
напиша таа на својот FB профил

Elena Risteska – Tequila & Lemon (Official Video) 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s