Skip to content

Бесплатно рекламирање на нашата веб страна

Искористете го промотивниот периот до 1 октомври за да го промовирате својот бизнис или компанија. Се што треба да направите е да ни пратите порака (https://www.facebook.com/makstar2017) и линк до вашата веб или FB страна и ќе ви ги кажеме условите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: