„Темпера“ се враќаат со моќно видео за „Ко ѕвер“

„Ко ѕвер“ е насловот на новата песна од македонската супергрупа „Темпера“, која вчера беше промовирана заедно со видео изработено од младиот и надежен режисер Ханис Багашов. Станува збор за уште едно моќно парче од рок бендот, чии музика и аранжман се на самите членови, а стиховите ги потпишува вокалистката Тања Тас.

Во визуализацијата на новата песна главната улога ѝ припадна на Теа Пупкова, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете и слушнете горе. Уживајте!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s