„Најголемата демократија беше додека ВМРО беше на власт, бидејќи бевме многу слободни, креативни..“ изјави случаен минувач за ЦИВИЛ Медиа, на прашањето дали постои демокртија во Македонија, по повод Меѓународниот ден на демократијата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s