Скопскиот алтернативен рок бенд „Визија“ деновиве го претстави своето ново видео за темата „Крик“, која се најде на албумот првенец „Гласно!“ (2016). Единствената македонска група на годинашниот „Егзит“ овој пат соработуваше со продукцијата „Пирамид“ (Pyramid Production) и режисерот Кристијан Шемко, а техничката реализација е на Михаил Шемкоски.

Главните улоги во видео приказната за „Крик“ ги имаат самите членови на бендот и актерката Марија Трајан, а како изгледа сето тоа можете да погледнете. Уживајте!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s