За сè го бива: Слушнете како Меси ја свири на пијано химната од Лигата на шампионите

Освен што растура на фудбалските терени, Меси покажа уште една своја дарба и совладана вештина – свирењето на пијано. На снимката можете да чуете како ја свири химната на Лигата на шампионите, покажувајќи дека поседува и други таленти освен фудбалскиот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s