Честитаме, по три ќерки имате син! А сигурни сте дека е машко? | Ова е реакцијата на татко на три девојчиња во моментот кога за четвртото бебе дознава дека е машко

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s