Пејачот на бендот „Металика“, Џејмс Хетфилд, падна на сцена во Холандија но, како што вели, освен егото, ништо друго не повредил.

Снимката направена од еден посетител на концертот прикажува како Хетфилд паѓа откако нагазува на вдлабнатина на сцената во текот на вчерашниот настап.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s